+31 623693455 info@markyourbody.nl

Blog

Bart de Ruijter, founder en directeur METRI Group

“Voel mezelf beter dan 10 jaar terug”

metri-logo“Vanuit het perspectief ‘een mens dat gezond in zijn of haar vel zit is fitter en komt tot betere prestaties’, heeft METRI sinds een aantal maanden een eigen masseur: Mark Boshuizen van Mark Your Body. Eens per maand komt Mark met zijn mobile massage unit, inclusief hot stones, naar het METRI-kantoor om gedurende twee dagen onze mensen in een uur los te maken van knopen en andere kleine ongemakken.

Er zijn per dag een 6-tal slots beschikbaar en er geldt: zolang de voorraad strekt. Na aankondiging van de dagen zijn de slots in een mum van tijd vergeven.

We noemen de massage ‘Oer Hollands’; Mark is niet van het wrijven, er wordt een sportmassage gegeven. Tevens geeft Mark tips and tricks om de energiebanen beter te laten functioneren. Zelf heb ik besloten Mark vaker dan een keer per maand mijn achterstallige onderhoud te laten wegmasseren, met tot gevolg dat ik me beter voel dan tien jaar geleden en weer bruis van de energie. Zakelijk brengt het de extra energie boost die we goed kunnen gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien.

Mark, dank en tot de volgende sessie! Ik kan niet wachten!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.