+31 623693455 info@markyourbody.nl

Mijn diensten

Massage

Wij geven sportmassages en ontspanningsmassages. Een goede massage zorgt voor een beter doorbloeding waardoor je meer voeling met je lijf krijgt en je vitaler en ontspannen voelt. Een goede massage zorgt ervoor dat je beter presteert, beter slaapt en meer ruimte krijgt in het hoofd.

Mylogenics

Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Massage

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van massages voortkomend uit Oosterse en Westerse invloeden. We zijn zeer ervaren op het gebied van van deep tissue, drukpuntmassage, sportmassage, bindweefselmassage en “hot stone.” Tevens zijn we in het bezit van het certificaat Personal Hormonal Profiling™. Dit is een revolutionaire methode waarmee u zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op uw specifieke probleem gebieden!

U kunt bij ons kiezen voor full body- en deelmassages. Ook kunt u kiezen voor combinaties: nek, schouders, armen of: rug, lage rug en benen. Of: benen, bovenbenen, kuiten, voeten. Er zijn nog meerdere combinaties mogelijk.

Massages van een half uur: € 40,00
Massage van een heel uur: € 75,00

Terug

Mylogenics
Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Er wordt hierbij o.a. gebruik gemaakt van de meest succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met die van Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine en Manual Concepts.Voor wie?
Mijn behandelingen zijn geschikt voor vele klachten; of de klachten nu zijn ontstaan door sport, werk of onder/overbelasting, voor de effectiviteit van de behandeling maakt dit niet uit. Om u een indruk te geven met welke klachten u bij mij terecht kunt, geef ik hieronder een beknopt overzicht. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor preventieve behandelingen en/of (top)sport prestatie verbetering. Als u meer duidelijkheid wilt hebben over uw klachten of de specifieke behandelmogelijkheden neemt u dan gerust contact op.Deze behandelmethode heeft al succes geboekt bij de volgende klachten:

 • Lage onderrug klachten
 • Frozen shoulder
 • Knie klachten
 • Shin splint
 • Schouder klachten
 • Achillespees klachten
 • Bekkenbodem instabiliteit
 • Problemen met symptonen die gediagnosticeerd zijn als carpaal tunnel syndroom
 • Beperkte bewegingsuitslag
 • RSI
 • Doof gevoel
 • Uitstraling in ledematen
 • Allerlei overige “vage klachten/irritaties”

De behandeling
Tijdens de behandeling onderzoek ik de functie van spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen en factoren als textuur, spanning en beweging van de betrokken structuren. Wanneer ik een afwijkende structuur tegenkom kan ik deze gelijk behandelen waarna de functie nogmaals zal worden getest. Door te kijken naar hoe iemand beweegt en individuele structuren te testen op mobiliteit en kracht kan ik zeer goed inzicht krijgen waar het probleem in de keten zit. Wanneer de oorzaak van het probleem is geïdentificeerd, is het ook mogelijk om gericht hier wat aan te doen. Bij vrijwel alle klachten kan ik gebruik maken van muscle activation technieken waarmee bereikt wordt dat een spier weer optimaal kan aanspannen door een betere input en impulsverwerking vanuit het zenuwstelsel. Een spier heeft vervolgens daadwerkelijk meer kracht en dit wordt door het lichaam behouden wanneer er in deze situatie wordt bewogen.

Daarnaast maak ik veel gebruik van myofasciale (spier/bindweefsel etc) release technieken. Als weefsels niet meer vrij langs elkaar heen kunnen bewegen op basis van verklevingen kan er een probleem ontstaan. Mobiliteit wordt beperkt en ook de functie van spieren wordt hierdoor beïnvloed. Met deze techniek zorg ik ervoor dat de mobiliteit van het weefsel weer optimaal wordt. Hierdoor kunnen gewrichten, spieren, zenuwen gelijk weer beter hun werk doen en het geeft direct resultaat.

Tijdens een behandeling informeer ik u uitgebreid over wat er aan de hand is en wat u kunt verwachten. Mijn ervaring is dat het voor iedereen een verschillend behandeltraject is en het daarom niet mogelijk is een gestandaardiseerd protocol voor een klacht te kunnen gebruiken. Wel vind ik het belangrijk dat mensen inzicht krijgen in wat er ‘fout’ gaat in de keten en met dit inzicht is de kans op herhaling vele malen kleiner gebleken.

Hoe lang duurt het voor ik resultaten ervaar?
In het merendeel van de gevallen ervaren patiënten tijdens en na de eerste behandeling al een positief resultaat. Dit kan zijn als gevolg van een grotere bewegingsuitslag, minder pijn, meer kracht of verminderde tintelingen en afname van “doof gevoel” in de ledematen.

Kan Mylogenics iets voor mij betekenen als ik al onder behandeling ben geweest?
Veel mensen die zonder succes zijn behandeld zijn erg verbaasd over de acute verbetering van hun klachten. Veel patiënten zijn na slechts 3 à 4 behandelingen geholpen.

Wat is het verschil tussen Mylogenics en massage?
De procedures die bij Mylogenics en massage gebruikt worden zijn totaal verschillend, net als de resultaten van de behandeling. Er zijn verschillende soorten massagetechnieken. De meeste massagetechnieken zorgen echter voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning. Neuromusculaire massage is meer specifiek maar zorgt er niet voor dat de diverse weefsels weer optimaal kunnen functioneren in het geval van verklevingen.

Terug