+31 623693455 info@markyourbody.nl

Blog

Paul Cornelisse, fanatiek wielrenner

Na zijn behandeling versta ik mijn lijf beter

“Ik sport al heel mijn leven. De laatste 32 jaar ben ik erg actief op de racefiets, ik train vaak in de zomer én in de winter. En altijd is er wel een pijntje. Soms heb ik een lastige knie, dan weer pijn in de hamstrings. Nu heb je overal overal pilletjes voor maar als je de 50 bent gepasseerd helpt op zeker moment niets meer. Tot ik Mark twee jaar geleden ontmoette.
Mark is een meester in zijn vak. Hij leest je lijf, luistert scherp en voelt feilloos aan waar de extra aandacht nodig is. Het mooie is dat je na behandelingen (massages en/of blessurebehandelingen) van Mark het gevoel krijgt dat je je lijf echt beter ‘verstaat’ en daardoor veel gerichter traint. Ik heb een paar simpele maar heel effectieve oefeningen heel consequent met Mark getraind en het resultaat is fantastisch. Aandacht geven aan je lijf werkt echt.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.