+31 623693455 info@markyourbody.nl

Blog

Bart de Ruijter, founder en directeur METRI Group

“Voel mezelf beter dan 10 jaar terug”

metri-logo“Vanuit het perspectief ‘een mens dat gezond in zijn of haar vel zit is fitter en komt tot betere prestaties’, heeft METRI sinds een aantal maanden een eigen masseur: Mark Boshuizen van Mark Your Body. Eens per maand komt Mark met zijn mobile massage unit, inclusief hot stones, naar het METRI-kantoor om gedurende twee dagen onze mensen in een uur los te maken van knopen en andere kleine ongemakken.

Er zijn per dag een 6-tal slots beschikbaar en er geldt: zolang de voorraad strekt. Na aankondiging van de dagen zijn de slots in een mum van tijd vergeven.

We noemen de massage ‘Oer Hollands’; Mark is niet van het wrijven, er wordt een sportmassage gegeven. Tevens geeft Mark tips and tricks om de energiebanen beter te laten functioneren. Zelf heb ik besloten Mark vaker dan een keer per maand mijn achterstallige onderhoud te laten wegmasseren, met tot gevolg dat ik me beter voel dan tien jaar geleden en weer bruis van de energie. Zakelijk brengt het de extra energie boost die we goed kunnen gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien.

Mark, dank en tot de volgende sessie! Ik kan niet wachten!”

Kim Lammers, olympisch- en wereldkampioen hockey

Dankzij Mark kan ik hard trainen

Kim-Lammers-Laren4

“Als topsporter train je ontzettend veel en belast je het lichaam elke dag. Naast het vele trainen is rust net zo belangrijk. Ik vind het daarom belangrijk om mijn lichaam een keer per maand te laten verzorgen door Mark van Your Body. De massage is heerlijk ontspannen. Mark voelt heel goed aan waar de spanning in de spieren zit. De combinatie van hot stone met massage maakt het helemaal compleet. Door de warmte van de stenen ontspan je nog meer. Elke keer als ik bij Mark ben geweest ga ik volledig ontspannen weg. Mede daardoor kan ik daarna weer hard trainen en mijn lijf zwaar belasten!”

 

Rudolf Grob, tv-geluidsoperator

Ik kan weer ontspannen kijken

“Ik ben al veertig jaar boom-operator bij de televisie. Je herkent de boom-operator aan de apparatuur voor zijn buik, koptelefoon op het hoofd en geluidshengel in de handen. Het geluid ‘maken’ bij drama, comedy en soap is echt mijn passie. Door mijn enthousiasme voor dit vak heb ik echter niet goed naar de signalen van mijn lichaam geluisterd. Anders gezegd, jarenlang heb ik mijn lijf gesloopt waardoor ik niet meer goed kon functioneren. Na ruim tien jaar van omzwervingen langs fysio- en manuele therapie, dry needling en ostheopatie kwam ik begin februari 2013 terecht bij Mark Boshuizen.

Tijdens het eerste consult was mij direct opgevallen dat ik voor het eerst bij iemand was beland die echt met z’n handen werkt om vastzittende spier- en spiergroepen te herstellen. Ook zijn kennis van menselijk herstel op mentaal gebied, hebben mij al in een paar consults flinke stappen op de goede weg geholpen. Mijn klachten, die al zo lang duurden, wist hij al na mijn tweede bezoek te herstellen met triggerpoint-massage. Wat een wonder, ik kan weer ontspannen uit mijn ogen kijken en de klachten zijn na de tweede behandeling niet meer teruggekomen. Maar we zijn er nog niet, we lopen samen het traject door tot volledig herstel.”

Peer en Danielle van Gurp, restaurant Lieve in Amsterdam

Eerst moe, dan energiek en fit

“Aangezien wij in ons restaurant veel lichamelijk werk verrichten en vaak onder behoorlijk wat stress moeten functioneren, is een massage van Mark echt een verademing. Wij genoten al eerder van vele verschillende masseurs maar die waren lang niet zo goed als hij. Het is een stevige massage waarna je je eerst moe en uitgeput voelt, maar de volgende dag energiek en fit. Dit werkt echt! Mark, we hopen nog vaak van je massages te mogen genieten.”

Ronald Bos, consultant en fietser

‘Het gevoel dat ik leniger word, neemt toe

“In de zomer van 2012 kreeg ik een stekende pijn in de onderrug. Ik dacht: gewoon even rustig aandoen, een paar oefeningetjes en weer gaan. Maar de pijn nam geleidelijk toe. In december kon ik op een ochtend niet meer uit m’n bed komen. De huisarts constateerde een hernia. Omdat het linkerbeen nog zo’n 30 graden omhoog kon, was een operatie niet nodig. Wel een intensieve behandeling, thuisoefeningen en na enige weken de sportschool in.
En half jaar later, in juni 2013, ging het beter maar bleef ik de zenuwpijn in het rechterbeen voelen. Een maand later kwam ik Mark tegen. Hij stelde een intensieve massagebehandeling voor. De eerste paar keer wist ik niet meer of ik linksom of rechtsom naar huis moest! Ik werd binnenstebuiten gekeerd. Na enige tijd begon ik me beter te voelen: het leek of ik centimeters was gegroeid. De oefeningen in de sportschool gingen mij steeds gemakkelijker af en de stijfheid werd minder. Door Marks behandelingen is de zenuwpijn nu veel minder en het gevoel dat ik leniger word, neemt toe. Daar ben ik heel gelukkig mee.”

Paul Cornelisse, fanatiek wielrenner

Na zijn behandeling versta ik mijn lijf beter

“Ik sport al heel mijn leven. De laatste 32 jaar ben ik erg actief op de racefiets, ik train vaak in de zomer én in de winter. En altijd is er wel een pijntje. Soms heb ik een lastige knie, dan weer pijn in de hamstrings. Nu heb je overal overal pilletjes voor maar als je de 50 bent gepasseerd helpt op zeker moment niets meer. Tot ik Mark twee jaar geleden ontmoette.
Mark is een meester in zijn vak. Hij leest je lijf, luistert scherp en voelt feilloos aan waar de extra aandacht nodig is. Het mooie is dat je na behandelingen (massages en/of blessurebehandelingen) van Mark het gevoel krijgt dat je je lijf echt beter ‘verstaat’ en daardoor veel gerichter traint. Ik heb een paar simpele maar heel effectieve oefeningen heel consequent met Mark getraind en het resultaat is fantastisch. Aandacht geven aan je lijf werkt echt.”