+31 623693455 info@markyourbody.nl

Blog

Ronald Bos, consultant en fietser

‘Het gevoel dat ik leniger word, neemt toe

“In de zomer van 2012 kreeg ik een stekende pijn in de onderrug. Ik dacht: gewoon even rustig aandoen, een paar oefeningetjes en weer gaan. Maar de pijn nam geleidelijk toe. In december kon ik op een ochtend niet meer uit m’n bed komen. De huisarts constateerde een hernia. Omdat het linkerbeen nog zo’n 30 graden omhoog kon, was een operatie niet nodig. Wel een intensieve behandeling, thuisoefeningen en na enige weken de sportschool in.
En half jaar later, in juni 2013, ging het beter maar bleef ik de zenuwpijn in het rechterbeen voelen. Een maand later kwam ik Mark tegen. Hij stelde een intensieve massagebehandeling voor. De eerste paar keer wist ik niet meer of ik linksom of rechtsom naar huis moest! Ik werd binnenstebuiten gekeerd. Na enige tijd begon ik me beter te voelen: het leek of ik centimeters was gegroeid. De oefeningen in de sportschool gingen mij steeds gemakkelijker af en de stijfheid werd minder. Door Marks behandelingen is de zenuwpijn nu veel minder en het gevoel dat ik leniger word, neemt toe. Daar ben ik heel gelukkig mee.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.