+31 623693455 info@markyourbody.nl

Blog

Rudolf Grob, tv-geluidsoperator

Ik kan weer ontspannen kijken

“Ik ben al veertig jaar boom-operator bij de televisie. Je herkent de boom-operator aan de apparatuur voor zijn buik, koptelefoon op het hoofd en geluidshengel in de handen. Het geluid ‘maken’ bij drama, comedy en soap is echt mijn passie. Door mijn enthousiasme voor dit vak heb ik echter niet goed naar de signalen van mijn lichaam geluisterd. Anders gezegd, jarenlang heb ik mijn lijf gesloopt waardoor ik niet meer goed kon functioneren. Na ruim tien jaar van omzwervingen langs fysio- en manuele therapie, dry needling en ostheopatie kwam ik begin februari 2013 terecht bij Mark Boshuizen.

Tijdens het eerste consult was mij direct opgevallen dat ik voor het eerst bij iemand was beland die echt met z’n handen werkt om vastzittende spier- en spiergroepen te herstellen. Ook zijn kennis van menselijk herstel op mentaal gebied, hebben mij al in een paar consults flinke stappen op de goede weg geholpen. Mijn klachten, die al zo lang duurden, wist hij al na mijn tweede bezoek te herstellen met triggerpoint-massage. Wat een wonder, ik kan weer ontspannen uit mijn ogen kijken en de klachten zijn na de tweede behandeling niet meer teruggekomen. Maar we zijn er nog niet, we lopen samen het traject door tot volledig herstel.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.